perjantai 2. kesäkuuta 2017


Terve vaan!

Kuten blogin postaustahdista saattaa huomata, on muu elämä päässyt hippasen verran haittaamaan tätä blogin kirjoittamista. Ja kun kahta blogia pitäessä uhkaa aika olla kortilla, saa se "lempilapsi" ne pienetkin tovit, jolloin kaiken eläinten hoidon, remonttikaaoksen ja taaperoarjen keskellä pystyy istahtamaan hetkeksi koneen äärelle naputtamaan.

Siksi olen ihan omaa ajatuksenjuoksuani helpottaakseni ja tunnontuskia säästelläkseni päättänyt, että tämä blogi saa jäädä ihan luvan kanssa tauolle, ja meidän omien sekä hoitoeläintemme kuulumisia voi lukea jatkossa niin halutessaan Kesärannan tölli -blogini kautta. Eläimet ovat niin iso ja erottamaton osa arkeamme, että niistä tulee turistua Töllin puolella väkisinkin; eläinjuttujen lisäksi kirjoitan blogissa myös omavaraistelusta, vanhan hirsitalon kunnostuksesta sekä maalaiselämästä yleensäkin sen kaikessa kirjossaan.

Tämä blogi saa kuitenkin toistaiseksi jäädä tänne olemaan ja vanhat postaukset jäävät näkyville. Kuka tietää, vaikka blogi vielä joskus heräilisi tästä uudestaan ja palaisi tauolta entistä ehompana. Nyt kuitenkin toivon näkeväni teitä ja kommenttejanne Kesärannan töllin puolella!


Kesärannan tölli -blogiin löydät TÄSTÄ.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti